Херпезал

За силна имунна система

ДЕЙСТВИЕ

Херпезал®  таблетки е силен природен имуностимулант.
Херпезал® таблетки е ефикасен при вирусни инфекции и простуда, при често боледуване и умора, като стимулира естествените защитни сили на имунната система.
Херпезал® е силен имуностимулант, който блокира репликацията на грипните, херпесните и корона вирусите в организма.
Херпезал® укрепва имунитета и допринася за намаляване на болката и бързото завяхване на обрива причинени от херпес вирус – симплекс, зостер, генитален.

СЪСТАВ
 

Л-лизин - е основна аминокиселина за човешкия организъм. Л-лизин блокира разпространението на вирусите в клетките и допринася за по-бързото деактивиране на вируса. Л-лизин е жизнено важна за възстановяване на тъканите и допринася за облекчаване на болката и намаляване на размера на обрива при херпес вирус.

Ацерола (тропическа вишна) -плодовете на Ацерола са богати на естествен Витамин С, което осигурява пълното му усвояване от организма. Ацерола има укрепващо действие върху имунната система при вирусни и простудни заболявания.  Освен Витамин С, Ацерола  съдържа калий, магнезий и витамини от В групата, които спомагат за по-бързото зарастване на рани и обриви. Ацерола притежава  антиоксидантни свойства.

Цитрусови биофлавоноиди - притежават антивирусни, противовъзпалителни и антиоксидантни свойства. Те помагат да се спре разпространението на херпес вируса в здравите тъкани и съдействат за предпазване от инфекции. Цитрусовите биофлавоноиди усилват и удължават действието на Витамин С. Подобряват здравината на капилярите и тяхната пропускливост.

Сибирски женшен - стимулира  имунитета, като подобрява кръвообращението и метаболизма. След приема на сибирски жен-шен  се наблюдава повишено количество на Т – лимфоцити, които са основен елемент на имунната система.Допринася за намаляване на умората и стреса. Оказва благоприятно действие за намаляване на херпесните обриви и тяхната продължителност.

Екстракт от листа на маслина - активното вещество в маслиновите листа Оleuropein, има силно изразени антивирусни и антибактериални свойства. Оleuropein прониква в заразените клетки и деактивира вируса. Спомага за изчистване на организма от токсичнивещества.  

Ехинацея – емощен стимулант на имунната система. Облекчава болката при възпалителни процеси и спомага за възстановяване на тъканите поразени от инфекция. Намалява честотата и интензивността на херпесните огнища. Има ефективно действие при вирусни и простудни състояния на организма.

Пчелен прополис - смята се, че пчелният прополис е природният съюзник на антибиотиците. Благодарение на своите антивирусни и антибактериални свойства, прополис противодейства на развитието на различни вируси и бактерии. Подобрява функциите на  имунната система и спомага за възстановяването на тъканите при рани и обриви.

Магнезий (натурален магнезий от морска вода) - Допринася за завяхване на рани и обриви. Усилва имунитета.

Витамин B6 (от червен ориз) – допринася за по-пълното усвояване на магнезий, с което усилва действието му. Витамин В6 спомага за правилното усвояване на мазнини и белтъчини от организма.

Начин на прием
При поява на херпес, простудни и вирусни състояния на организма:

1 таблетка 3 пъти дневно за 5 дни. След това се продължава с 1 таблетка дневно за 2-3 месеца.

За укрепване на имунната система и предпазване от поява на херпес и простудни състояния:

1 таблетка дневно за 2-3 месеца в преходните сезони - есен и пролет.

За по-голяма ефективност, започнете приема още с първите симптоми на херпес, или простуда!

Херпезал®може да се прима едновременно с антибиотици и антивирусни лекарства.

При херпес е желателно да съчетаете с Херпезал гел.

Таблетката има делителна линия и може да се раздели, за по-лесен прием.

Херпезал® не трябва да се приема от деца, бременни жени, кърмачки и ако имате непоносимост към някоя от съставките!

Херпезал® е хранителна добавка и не е заместител на рационалното хранене. Продуктът не е предназначен за диагностика и лечение на заболявания!

Херпезал® е 100% натурален продукт.
Не съдържа ГМО, глутен, желатин, лактоза, оцветители, аромати и консерванти!

Търсете и в аптеките