Херпезал гел

При херпес вирус

ДЕИСТВИЕ
 
Херпезал®  гел е 100% натурален продукт, който блокира развитието на херпес вирус и ограничава разпространението му върху кожата. Допринася за намаляване на болката и бързо завяхване на обрива. 
Херпезал®  гел се препоръчва при херпес  симплекс, зостер и генитален. Препоръчва се Херпезал® гел да се съчетае с приема на Херпезал® таблетки, тъй като така ще се предотврати вероятността от нова поява на херпес!
Херпезал®  гел е ефективен при кожни обриви, изгаряния и ухапвания от насекоми. 
 
СЪСТАВ
 
Clinacanthus nutans Lindau extract, Silica gel, Arabic gum, Xanthan gum, Sodium alginate,  Olive oil, Mint oil, Eucalyptus oil, Geogard ECT, Purified water.

ПРИЛОЖЕНИЕ
 

Нанесете тънък слой гел върху обрива 4-5 пъти дневно. Прилагайте с чисти пръсти  и не нанасяйте повторно без измиване.
Ако започнете приложението  на Херпезал®  гел още с първите симптоми,  херпесът може въобще да не се появи върху кожата.
Само за външна употреба!

Не съдържа аромати, оцветители и синтетични консерванти!

 

За силна имунна система

ДЕЙСТВИЕ

Херпезал®  таблетки е силен природен имуностимулант.
Херпезал® таблетки е ефикасен при вирусни инфекции и простуда, при често боледуване и умора, като стимулира естествените защитни сили на имунната система.
Херпезал® е силен имуностимулант, който блокира репликацията на грипните, херпесните и корона вирусите в организма.
Херпезал® укрепва имунитета и допринася за намаляване на болката и бързото завяхване на обрива причинени от херпес вирус – симплекс, зостер, генитален.

СЪСТАВ
 

Л-лизин - е основна аминокиселина за човешкия организъм. Л-лизин блокира разпространението на вирусите в клетките и допринася за по-бързото деактивиране на вируса. Л-лизин е жизнено важна за възстановяване на тъканите и допринася за облекчаване на болката и намаляване на размера на обрива при херпес вирус.

Ацерола (тропическа вишна) -плодовете на Ацерола са богати на естествен Витамин С, което осигурява пълното му усвояване от организма. Ацерола има укрепващо действие върху имунната система при вирусни и простудни заболявания.  Освен Витамин С, Ацерола  съдържа калий, магнезий и витамини от В групата, които спомагат за по-бързото зарастване на рани и обриви. Ацерола притежава  антиоксидантни свойства.

Цитрусови биофлавоноиди - притежават антивирусни, противовъзпалителни и антиоксидантни свойства. Те помагат да се спре разпространението на херпес вируса в здравите тъкани и съдействат за предпазване от инфекции. Цитрусовите биофлавоноиди усилват и удължават действието на Витамин С. Подобряват здравината на капилярите и тяхната пропускливост.

Сибирски женшен - стимулира  имунитета, като подобрява кръвообращението и метаболизма. След приема на сибирски жен-шен  се наблюдава повишено количество на Т – лимфоцити, които са основен елемент на имунната система.Допринася за намаляване на умората и стреса. Оказва благоприятно действие за намаляване на херпесните обриви и тяхната продължителност.

Екстракт от листа на маслина - активното вещество в маслиновите листа Оleuropein, има силно изразени антивирусни и антибактериални свойства. Оleuropein прониква в заразените клетки и деактивира вируса. Спомага за изчистване на организма от токсичнивещества.  

Ехинацея – емощен стимулант на имунната система. Облекчава болката при възпалителни процеси и спомага за възстановяване на тъканите поразени от инфекция. Намалява честотата и интензивността на херпесните огнища. Има ефективно действие при вирусни и простудни състояния на организма.

Пчелен прополис - смята се, че пчелният прополис е природният съюзник на антибиотиците. Благодарение на своите антивирусни и антибактериални свойства, прополис противодейства на развитието на различни вируси и бактерии. Подобрява функциите на  имунната система и спомага за възстановяването на тъканите при рани и обриви.

Магнезий (натурален магнезий от морска вода) - Допринася за завяхване на рани и обриви. Усилва имунитета.

Витамин B6 (от червен ориз) – допринася за по-пълното усвояване на магнезий, с което усилва действието му. Витамин В6 спомага за правилното усвояване на мазнини и белтъчини от организма.

Начин на прием
При поява на херпес, простудни и вирусни състояния на организма:

1 таблетка 3 пъти дневно за 5 дни. След това се продължава с 1 таблетка дневно за 2-3 месеца.

За укрепване на имунната система и предпазване от поява на херпес и простудни състояния:

1 таблетка дневно за 2-3 месеца в преходните сезони - есен и пролет.

За по-голяма ефективност, започнете приема още с първите симптоми на херпес, или простуда!

Херпезал®може да се прима едновременно с антибиотици и антивирусни лекарства.

При херпес е желателно да съчетаете с Херпезал гел.

Таблетката има делителна линия и може да се раздели, за по-лесен прием.

Херпезал® не трябва да се приема от деца, бременни жени, кърмачки и ако имате непоносимост към някоя от съставките!

Херпезал® е хранителна добавка и не е заместител на рационалното хранене. Продуктът не е предназначен за диагностика и лечение на заболявания!

Херпезал® е 100% натурален продукт.
Не съдържа ГМО, глутен, желатин, лактоза, оцветители, аромати и консерванти!

Търсете и в аптеките