Качество

Качество
Ангажимент за качество на Мирифемин®

Вече 10 години жените се доверяват на Мирифемин® и това е безспорно доказателство за ефикасното действие и  качество на продукта!

При производството на Мирифемин® се спазват изключително високи стандарти за качество и стриктно се изпълняват изискванията за GMP (Добра производствена практика).

Контролът на качеството стартира още с отглеждането на растенията, от които се получава суровината за Мирифемин®. Те растат в плантации, намиращи се в екологично чист планински район на 700-800 метра надморска височина. При отглеждането на растенията се използват само натурални (животински) торове. Не се използват пестициди.

Pueraria Mirifica На всеки етап от производството на Мирифемин® се извършват лабораторни тестове и анализи, с които се доказват установените за продукта спецификации - микробиологична чистота, отсъствие на пестициди и тежки метали, съдържание на естествени витамини и минерали, съдържание на фитоестрогени.  

За да се предпазят активните съставки от контакт с въздуха и околната среда, капсулите се запечатват херметично в блистери. По този начин се гарантира запазване на чистотата и ефективността на действие на продукта, без значение дали се приема в началото, или в края на неговия срок на годност.
 

Търсете и в аптеките