Отзиви

Златина Петрова, 46 г., София

Ежедневието ми е динамично и обвързано с много ангажименти. От известно време обаче неприятните симптоми, свързани с настъпващата менопауза, започнаха да възпрепятстват ежедневният ми ритъм. Получавах топли вълни и бях много нервна. За кратко време след започване на приема на Мирифемин® напълно забравих за тях и отново съм посветена на обичайния си ритъм и занимания. Много съм доволна от този продукт и силно го препоръчвам!

Ванина Кирилова, 48 г., Пловдив

Знаех, че този момент ще настъпи и ще е съпроводен с неразположения и въпреки това останах неприятно изненадана. Чувствах се зле, потисната и изморена. Освен това страдах от безсъние. Позната ми препоръча продукта Мирифемин®. Пия го от половин година и всичко отшумя. Дори забелязвам, че косата и кожата ми изглеждат по-добре от преди.

Сияна Иванова, 44 г., Плевен

Все още се чувствам млада и енергична. Спортувам и се опитавам да се храня и живея здравословно. Въпреки това настъпващата менопауза ме караше да се чувствам постоянно отпаднала и нервна – все повече ми костваше да се усмихвам! Отказах да премина на хормонална терапия, защото е в разрез със здравословния ми начин на живот. Използвам Мирифемин®, защото е напълно натурален, не съдържа хормони, укрепва плътността на костите и мога да спортувам и живея пълноценно!

Търсете и в аптеките